Werkwijzen

Op onderzoek in het labyrint

Eén op één aan het werk met een persoonlijk vraagstuk. Je gedachten op een rijtje krijgen en je gevoel ont-dekken, oude zaken wegleggen en nieuwe inspiratie oppakken, rust vinden en in actie komen. Samen met mij een viering of ritueel samenstellen. Eens met extra aandacht naar een overgang kijken. Het labyrint biedt je een veilige bedding om een drempel over te gaan. 

 • Individuele sessie in het labyrint
  De wendingen van het labyrint schudden je brein eens lekker op en brengen je gedachten tot rust. Waar je gedachten tot rust komen, kan je je gevoel beter ervaren. Een wandeling in het labyrint helpt je de situatie waar je je in bevindt eens tegen een nieuw licht te houden. Je (her-) ontdekt je innerlijke wijsheid en kracht en neemt dat mee naar buiten. Je wandeling wordt door mij begeleid. Samen sparren over je ervaringen zal jouw inzichten verdiepen, verrijken, verbreden.

   
 • Herbronnen - ook voor coaches en therapeuten
  Als coach en therapeut is het heerlijk zo af en toe weer eens stil te staan bij jezelf. Ben je nog geïnspireerd? Handel je nog creatief vanuit je passie? Gun jezelf een wandeling in het labyrint. Geen intervisie, maar echt even een moment voor je zelf. Een wandeling om je te herbronnen met je innerlijke wijsheid en kracht.

   
 • Vieren en herdenken, afscheid nemen en welkom heten
  Het is fijn om extra aandacht te geven aan speciale gebeurtenissen in je leven. Een moment van vieren of van gedenken, van afscheid nemen of van welkom heten. Een bijzondere verjaardag, starten met een nieuwe baan, met pensioen gaan. Ook de momenten waar we tegenwoordig minder vaak bij stilstaan, kunnen met aandacht omringd worden: een overgang in levensfase, zoals van meisje naar vrouw, naar moeder (of niet), naar matrone of van jongen naar jongeman, naar vader (of niet), naar oude wijze man; een wijziging in relaties, je gaat bijvoorbeeld onderdeel vormen van een samengesteld gezin, je hebt te maken met echtscheiding of overlijden en rouw; maar ook verandering in je gezondheid, zoals voor of na een operatie, bij het starten of afsluiten van een genezingsproces.
  Ik help je bij het samenstellen van een ritueel moment en als je dat wilt, hoed ik jou of jullie tijdens de viering of herdenking.
   
 • Online ontmoeting
  Ook een online ontmoeting (skype, zoom, whereby.com) behoort tot de mogelijkheden. Voor een sessie met het labyrint werken we met een vingerlabyrint, dat je van te voren kunt afdrukken of aanschaffen.
   

Tarieven & praktische informatie

 • €63 per uur (i.v.m. de KOR wordt geen btw berekend)
 • je eerste kennismakingssessie kost €45,- en duurt maximaal een uur
 • prijzen voor vieringen en rituelen in overleg

Het is goed om te weten dat een sessie soms vraagt om extra aandacht en zorg. Dan kan onze ontmoeting uitlopen tot 1 ½ uur. Een sessie van anderhalf uur kost €94,50.

Laat geld geen reden zijn om niet te komen. We komen er wel uit, met bijvoorbeeld gespreide betaling of een wederdienst.

Misschien fijn om te weten: wat zijn de ervaringen van mijn gasten? Lees het hier.

Neem contact met me op voor overleg of het maken van een (kennismakings-) afspraak.


/ | \

Er zijn zo veel mensen die in je geloven.
Zorg ervoor dat je een van hen bent.

Labyrinspiratie
waar je in het labyrint je inspiratie vindt

mail welkom@labyrinspiratie.nl of bel 06 11 58 72 04