Werkwijzen

Je kunt met mij op verschillende wijzen het vraagstuk dat je aandacht vraagt onderzoeken.

 • In een individuele ontmoeting
  Een ontmoeting in een traditionele setting. Een fijne, rustige ruimte waar jij over je vraagstuk vertelt en ik naar je luister. Samen gaan we op zoek naar vurige inspiratie, zachte kracht of andere kwaliteit die je verder helpt.
   
 • Een begeleide wandeling in het labyrint
  De wendingen van het labyrint schudden je brein op en brengen je gedachten tot rust. Waar je gedachten tot rust komen, kan je je intuïtie en innerlijk weten beter ervaren. Een wandeling in het labyrint helpt je de situatie waar je je in bevindt tegen een nieuw licht te houden.
  Na een kort voorgesprek neem je je vraagtuk mee in het labyrint. Je wandeling wordt door mij begeleid. Samen praten over je ervaringen in het labyrint zal jouw inzichten verdiepen, verrijken, verbreden.
  Meer informatie over het labyrint vind je in dit gedeelte van de website.

   
 • Wandelontmoeting
  De natuur laat je in alle verschillen een grote harmonie zien. Een boom is gewoon zichzelf, namelijk een boom. Bovendien doet die boom niet zijn best om een steen te zijn, of een bloem, of een vis. Dat geldt voor alles in de natuur. En dus ook voor jou! Fijn om in zo'n omgeving jezelf weer eens te ontmoeten. De combinatie van in de natuur zijn, wandelen en het samen kijken naar je vraagstuk brengt je terug naar je eigen wijsheid.
  We ontmoeten elkaar op de parkeerplaats van de Schaapshoeve en gaan meteen aan de wandel in het fijne bos. Terwijl we lopen, vertel je over je vraagstuk. Laat je voor je antwoorden inspireren door de natuur om je heen. Ik help je bij het kijken, zien en verbinden

   
 • Vieren en herdenken, afscheid nemen en welkom heten
  Het is fijn om extra aandacht te geven aan speciale gebeurtenissen in je leven. Een moment van vieren of van gedenken, van afscheid nemen of van welkom heten. Een bijzondere verjaardag, starten met een nieuwe baan, met pensioen gaan. Ook de momenten waar we tegenwoordig minder vaak bij stilstaan, kunnen met aandacht omringd worden: een overgang in levensfase, zoals van meisje naar vrouw, naar moeder (of niet), naar matrone of van jongen naar jongeman, naar vader (of niet), naar oude wijze man; een wijziging in relaties, je gaat bijvoorbeeld onderdeel vormen van een samengesteld gezin, je hebt te maken met echtscheiding of overlijden en rouw; maar ook verandering in je gezondheid, zoals voor of na een operatie, bij het starten of afsluiten van een genezingsproces.
  Ik help je bij het samenstellen van een ritueel moment en als je dat wilt, hoed ik jou of jullie tijdens de viering of herdenking.
   
 • Online ontmoeting
  Ook een online ontmoeting (skype, zoom, whereby.com) behoort tot de mogelijkheden. Voor een sessie met het labyrint werken we met een vingerlabyrint, dat je van te voren kunt afdrukken of aanschaffen.

   

Tarieven & praktische informatie

 • €63 per uur (i.v.m. de KOR wordt geen btw berekend)
 • je eerste kennismakingssessie kost €45,- en duurt maximaal een uur
 • prijzen voor vieringen en rituelen in overleg

Het is goed om te weten dat een ontmoeting soms vraagt om extra aandacht en zorg. Dan kan ons gesprek uitlopen tot 1 ½ uur. Een sessie van anderhalf uur kost €94,50.

Laat geld geen reden zijn om niet te komen. We komen er wel uit, met bijvoorbeeld gespreide betaling of een wederdienst.

Misschien fijn om te weten: wat zijn de ervaringen van mijn gasten? Lees het hier.

Neem contact met me op voor overleg of een afspraak.


/ | \

Spelen is de opperste manier van onderzoek doen.
 
- Albert Einstein

Cawen
praktijk voor innerlijke reisbegleiding

mail welkom@cawen.nl of bel 06 11 58 72 04