- Cawen -

Cawen,
praktijk voor innerlijke reisbegeleiding

Je kunt bij mij terecht voor individuele begeleidingvelddagenonline trainingen

- Labyrinspiratie -

Labyrinspiratie,
waar je in het labyrint je inspiratie vindt

Persoonlijke sessies, workshops, online activiteiten en een shop met - in - om het labyrint

- Awen -

Awen,
voor een vonkje inspiratie

Bekijk de maandinspiratie, lees mijn blog spinsels of snuffel in het nieuwsbrieven archief

In deze privacyverklaring kun je lezen hoe Cawen, Kamer van Koophandel 62936255, werkend met werknamen Labyrinspiratie, Awen.nl en drempelhoedster, omgaat met je persoonsgegevens. Ik ontvang voor de volgende doeleinden de volgende gegevens:

 • voor het versturen van de Cawen nieuwsbrief:
  de nieuwsbrief van Cawen wordt incidenteel verzonden om je op de hoogte te brengen van inspiratie, wetenswaardigheden en activiteiten. Hiervoor vraag ik je naam en e-mail adres. Je gegevens voor het ontvangen van de nieuwsbrief worden bewaard bij de geautomatiseerde nieuwsbrief firma Laposta, die alle gegevens versleuteld bewaart en beschermt. Je gegevens worden bij Laposta bewaard zolang je aangemeld bent voor de nieuwsbrief. In elke nieuwsbrief vind je de mogelijkheid om je af te melden.

   
 • voor het behandelen van je aanmelding voor activiteiten:
  Voor het bevestigen van je aanmelding en om je op de hoogte te houden van bijzonderheden rondom de betreffende actviteit (informatie ter voorbereiding, gewijzigde starttijd, etc), vraag ik om je naam, je telefoonnummer en je e-mailadres. Je gegevens voor een aanmelding worden bewaard in een bestand op het beveiligde bedrijfsnetwerk. Deze gegevens worden bewaard voor de betreffende activiteit, inclusief voor eventuele nazorg en afwikkeling.

   
 • voor het verwerken van je bestelling:
  Ik bied enkele producten voor verkoop aan. Voor het bevestigen van je bestelling en om je op de hoogte te houden van bijzonderheden rondom je bestelling (verwachte levertijd, etc), vraag ik om je naam, je telefoonnummer en je e-mailadres. Indien je bestelling op jouw verzoek naar een adres opgestuurd wordt, heb ik ook deze adresgegevens nodig. Je gegevens voor je bestelling worden bewaard in een bestand op het beveiligde bedrijfsnetwerk. Deze gegevens worden bewaard voor de betreffende bestelling, inclusief voor eventuele nazorg en afwikkeling.

   
 • voor het afwikkelen van je vraag of verzoek:
  Als je contact met mij opneemt met een vraag of verzoek om informatie, heb ik de gegevens nodig waar ik je kan bereiken: je naam, je e-mailadres en/of je telefoonnummer. De gegevens voor je informatieverzoek worden bewaard in een bestand op het beveiligde bedrijfsnetwerk. Deze gegevens worden bewaard zolang je vraagstuk actueel is.

   
 • over social media:
  Ik maak gebruik van social media zoals facebook en instagram om geïnteresseerden op de hoogte te houden van activiteiten en wetenswaardigheden. Indien je je daarvoor aanmeldt, word je al naar gelang je eigen instellingen automatisch op de hoogte gehouden van deze posts. Ik zal niet op eigen intitiatief via social media contact met je opnemen voor het ongevraagd onder de aandacht brengen van mijn diensten of producten.


Bij vragen of opmerkingen ben je van harte welkom contact op te nemen met Carin Wennink via de pagina contact.


Deze privacy verklaring is voor het laatst bijgewerkt op 3 maart 2020.

- bomen met het bos -

Ga je mee het bos in op woensdagochtend 12 augustus?

-OpenPraktijkdagUden-

Kom je op zondag 11 april 2021 tussen 11 en 15 uur kennismaken met mij en mijn werk?

- Cawen inspireert -

De Cawen nieuwsbrief biedt je inspiratie, natuurlijk iets natuurlijks en nog meer. Meld je aan!

 

- spinsels -

Mijn ogen sprankelen als ik iets nieuws ontdek, iets bijzonders beleef. Beleef je met me mee?

"Er is maar een idee, een seconde, een vriend, een droom, een stap in blind vertrouwen
nodig, om alles voor altijd te veranderen."

- The Universe a.k.a. Mike Dooley

Cawen
praktijk voor innerlijke reisbegleiding

mail welkom@cawen.nl of bel 06 11 58 72 04