Met anderen

Samen buiten spelen

Met anderen naar buiten en tegelijkertijd je eigen ervaringen opdoen. De toegevoegde waarde van workshops en andere gezamenlijke activiteiten is het delen. Door het uitwisselen van ervaringen kun je je eigen inzichten verder verrijken, verdiepen, verinnerlijken. Je kunt op verschillende wijzen bij Cawen deelnemen aan gezamenlijke activiteiten.
 

 • Velddagen

  Wil je vaker en meer verbinding maken met bron, natuur, pad, ritme en ruimte? Dat betekent ontdekken en ervaren. Dus ga mee op reis, ga mee het veld in en onderzoek zelf hoe het voelt. Op een plek buiten jou, op een plek binnen in jou.

  Verschillende soorten plekken hebben verschillende soorten energie. In de stad heerst een andere sfeer dan in een dorp, in een kerk is het anders dan in een discotheek. Ook in de natuur vind je verschillende sferen: aan het strand voelt het anders dan in het bos en in de bergen is het anders dan in het oerwoud.

  Behalve deze duidelijk zichtbare verschillen, zijn er ook kenmerken of kwaliteiten van een plek te ontdekken: waterplekken, aardeplekken, krachtplekken, zuigplekken. Door er zelf naar toe te gaan en je eigen onderzoek te doen, kan je leren steeds beter contact maken met die plekken en de verschillende lagen te onderscheiden.

  Tijdens de velddagen kun je vragen onderzoeken als: Hoe benader je een plek? Hoe maak je verbinding? Wat voelt (nu) fijn voor je, wat niet? Kom je iets halen of juist iets brengen?

  Je kunt aan deze velddagen deelnemen:
  • bomendag, een fijne dag spelen met bomen in de traditie van Britse bomensjamaan Dusty Miller 13th en met qi met bomen oefeningen van Mantak Chia
  • stenendag, kennismaken en ontdekken met de steencirkel. de bullaun en de aardekeien op de Schaapshoeve

    
 • Samen vieren

  Het zijn geen workshops zoals de velddagen, maar het zijn wel uitgelezen momenten om samen te ervaren en te delen:
  • midzomer & midwinter zonnewende vieringen, een avond om stil te staan bij de natuur en de kosmos en de invloed die het op jou heeft, welkom daarvoor in het labyrint en/of de steencirkel
  • avondwandeling, buiten zijn onder de avondzon of met de sterren. Een fijne avondwandeling in het labyrint of de steencirkel. Ontspannen, opladen, inspireren.
  • Stiltrum stiltedag, op de internationale dag van de stilte een dag om je te verbinden met je eigen stilte, een dag met bos, meditatie, steencirkel, schrijven en een klankconcert
    

Informatie en aanmelden

Kijk op de betreffende pagina voor meer informatie over bijvoorbeeld data en prijzen. Bij vragen bel (06 11 58 72 04) of mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) me gerust. Je kunt je aanmelden door mij een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te sturen.

Misschien fijn om te weten: wat zijn de ervaringen van mijn gasten? Lees het hier.

Meld je aan voor 'Cawen inspireert', de maandelijkse nieuwsbrief, waar komende activiteiten in aangekondigd worden. Dan blijf je op de hoogte.


/ | \

"Heling is een reis,
geen ingreep."

- Alberto Villoldo

Cawen
praktijk voor innerlijke reisbegleiding

mail welkom@cawen.nl of bel 06 11 58 72 04