Met anderen

Samen op onderzoek in het labyrint

Met anderen in het labyrint en tegelijkertijd je eigen pad lopen. De toegevoegde waarde van workshops en andere gezamenlijke activiteiten is het delen. Door het uitwisselen van ervaringen kun je je eigen inzichten verder verrijken, verdiepen, verinnerlijken. Je kunt op verschillende wijzen deelnemen aan gezamenlijke activiteiten in het labyrint.

 • Labyrinspiratie workshop
  Kennismaken met het labyrint. Achtergronden, werkwijzen, tekenen, ervaren. Op onderzoek in het levenspad en het eigentijds labyrint.
  Uitgebreide informatie vind je op deze pagina.

   
 • Midwinter en midzomer viering
  Stilstaan bij het licht, stilstaan bij het donker. Verbinden met de natuur, verbinden met het universum, verbinden met jezelf. Het labyrint en de steencirkel helpen je daarbij. Elk jaar rond 21 december en 21 juni. 
  Uitgebreide informatie vind je op deze pagina.

   
 • Avondwandeling
  Buiten zijn onder de avondzon of met de sterren. Een fijne avondwandeling in het labyrint of de steencirkel. Ontspannen, opladen, inspireren. Uitgebreide informatie vind je op deze pagina.

   
 • Jaarwielen
  De jaartrainingen 'Gaia & godinnen in het labyrint' en 'Dryade als gids in het labyrint' zijn oorspronkelijk ontwikkeld om te onderzoeken in het labyrint. In 2018 zijn deze twee trainingen uitgewerkt als online trainingen, die je kunt volgen via internet. Er wordt gewerkt met bewuste wandelingen, die je buiten in je omgeving of in een labyrint kunt maken. Je leest er alles over op deze pagina.


Informatie en aanmelden

Kijk op de betreffende pagina voor meer informatie over bijvoorbeeld data en prijzen. Bij vragen bel (06 11 58 72 04) of mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) me gerust. Je kunt je aanmelden door mij een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te sturen.

Misschien fijn om te weten: wat zijn de ervaringen van mijn gasten? Lees het hier.

Meld je aan voor 'Cawen inspireert', de maandelijkse nieuwsbrief, waar komende activiteiten in aangekondigd worden. Dan blijf je op de hoogte.


/ | \

"Een reis van 1000 mijl begint met de eerste stap."

 - Lao Tse

Labyrinspiratie
waar je in het labyrint je inspiratie vindt

mail welkom@labyrinspiratie.nl of bel 06 11 58 72 04