Velddagen

Ga je mee buiten spelen?

Verbinding maken met bron, natuur, pad, ritme en ruimte?

Dat betekent ontdekken en ervaren. Dus ga mee op reis, en onderzoek zelf hoe het voelt.
Op een plek buiten jou, op een plek binnen in jou.

 

Verschillende energie op verschillende plekken

Verschillende soorten plekken hebben verschillende soorten energie. In de stad heerst een andere sfeer dan in een dorp, in een kerk is het anders dan in een discotheek. Ook in de natuur vind je verschillende soorten sferen: aan het strand voelt het anders dan in het bos en in de bergen is het anders dan in het oerwoud.

Behalve deze duidelijk zichtbare verschillen, zijn er ook kenmerken of kwaliteiten van een plek te ontdekken: waterplekken, aardeplekken, krachtplekken, zuigplekken. Door er zelf naar toe te gaan en je eigen onderzoek te doen, kan je steeds beter leren contact maken met die plekken en de verschillende lagen te onderscheiden.

Wat voelt (nu) fijn voor je, wat niet?
Hoe benader je een plek?
Hoe maak je verbinding?
Kom je iets halen of juist iets brengen?

 

Bestemmingen

De velddagen zijn bedoeld om in een kleine groep naar een bestemming te reizen en daar te voelen, ervaren, kennis te maken. Uitwisselen van ervaringen geeft verrassende verdieping. Mogelijke bestemmingen:

  • hunebedden in Drenthe
  • Brigida-bron in Noorbeek
  • bronnen in Zuid-Limburg (Servaas, Gerlach)
  • Magdalena kapel in Esdonk
  • St Jan in 's-Hertogenbosch
  • Dom van Aken in Duitsland
     

Aanmelden

Zodra de eerstvolgende bestemming en datum bekend is, zal ik dat vermelden; op deze website, facebook en de nieuwsbrief.

Heb je nu al interesse, stuur me dan even een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ik zal je op de hoogte houden van de volgende velddag.


/ | \

Hou wat ruimte in je hart voor het onvoorstelbare.

- HeartMath

Cawen
praktijk voor innerlijke reisbegleiding