Midzomer & Midwinter viering

Twee vieringen staan voor je klaar:


Deze twee avonden op de Schaapshoeve beginnen met een korte uitleg over het jaarwiel in het algemeen en de punten van midzomer en midwinter in het bijzonder. Je ontvangt een onderzoeksvraag, die je mee kunt nemen bij je wandeling in het labyrint of bij je verblijf in de steencirkel. Er is ruimte om een orakelkaart te trekken en uiteraard kun je met je eigen gevoelens en gedachten je verbinding met midzomer of midwinter maken.
 

Vuur & Aarde ceremonies

In de ceremonies staan het Licht en het Donker centraal, verbeeld door kampvuur, kaars en donkerte.

  • De Aarde ceremonie biedt je de gelegenheid iets uit je eigen schaduw aan het licht te brengen. De Aarde zal met haar hoedende en beschermende kracht deze blokkerende energie omhullen en transformeren in voedzame en heilzame energie.
  • Bij de Vuur ceremonie kun je alles wat je blokkeert of wat je los wilt laten, over te geven aan het Vuur. Het Vuur zal zijn transformerende kracht toepassen om van de blokkerende energie weer voedzame en heilzame kracht te maken.
     

Werken met het labyrint en de steencirkel

De steencirkel en het labyrint zijn aangelegd als helige ruimte. Een afgeschermde, veilige plek waar je in contact kunt komen met niet-fysieke werelden, bijvoorbeeld de wereld van je emoties, je intuïtie, van je hoger zelf of aan de wereld van Spirit/God/Godin (gebruik de naam die jou vertrouwd is).

Als je niet bekend bent met labyrinten of steencirkels, vind je op de website van de Schaapshoeve meer informatie over het Schaapshoeve labyrint of de Negen, de Schaapshoeve steencirkel.
 

Aanmelden

Stel je vraag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of meld je aan via de website van de Schaapshoeve.


/ | \

"Aanwezigheid leert je dat wat je vandaag doet belangrijk is,
want je ruilt er een dag van je leven voor in."

- de wijze vrouw in Dan Millman's Laws of Spirit

Labyrinspiratie
waar je in het labyrint je inspiratie vindt